Spreekuur wijkmanagers in februari

De wijkmanager is er voor de leefbaarheid in de wijk, zoals het groen, verkeer, spelen of veiligheid. Heb je vragen of wil je iets voor jouw woonomgeving of medebewoners doen? Loop dan even binnen. Je kunt ook buiten deze spreekuren contact opnemen: tel. 14 015.

Nootdorp – 18 februari
Wijkmanager Leen Sinteur houdt spreekuur op maandag 18 februari van 19.00 tot 20.00 uur in CulturA in de Dorpsstraat 7 in Nootdorp.

Pijnacker – 19 februari
Wijkmanager Peter van der Sman houdt spreekuur op dinsdag 19 februari van 19.00 tot 20.00 uur in Bibliotheek Oostland, Julianalaan 47. Jongerenwerker Tarek Gallab en wijkagent John Spaapen zijn ook aanwezig. Je kunt hen afzonderlijk spreken maar ook het gesprek met hen samen als Driemensschap Pijnacker aangaan.

Delfgauw – 13 februari
Wijkmanager Marjolein van der Vlies houdt spreekuur op 13 februari van 15.00 tot 16.00 uur in Winkelcentrum Delfgauw. Jongerenwerker Ottie Offerman en wijkagenten Ricardo van der Slagt en Ad van Houdt zijn ook aanwezig. Je kunt hen afzonderlijk spreken maar ook het gesprek met hen samen als Driemensschap Delfgauw aangaan.