Tekenwedstrijd voor de kerstkaart van de gemeente

Dit jaar kunnen creatieve basisschoolkinderen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp weer meedoen met de tekenwedstrijd om de kerstkaart van de gemeente te ontwerpen.

Kerstkaart ontwerpen
Ieder jaar stuurt de gemeente een kerstkaart naar bijvoorbeeld burgemeester en wethouders van andere gemeenten. Vorig jaar liet de gemeente voor het eerst de voorkant van de kerstkaart ontwerpen door een jonge inwoner uit de gemeente. Fijn was de winnaar met een prachtige tekening. Dit was zo’n groot succes, dat de gemeente dit jaar de tekenwedstrijd opnieuw houdt.

Tekening door heel de gemeente
De tekening die uiteindelijk wint zal niet alleen op de voorkant van de kerstkaart komen, maar ook op de website van de gemeente, de sociale media en in de lokale krant. Telstar zal deze plaatsen om ook alle inwoners fijne feestdagen te wensen.

Beoordeeld door de jury
Burgemeester Björn Lugthart, wethouder Hanneke van de Gevel en Piet van Adrichem (voorzitter van cultuurorganisatie De Verbeelding) zitten in de jury. Zij gaan alle tekeningen bekijken en maken 6 december 2023 de winnaar bekend. De winnaar wordt uitgenodigd en ontvangt van de jury een ingelijste versie zijn/haar ontwerp.

Meedoen aan de wedstrijd
Wil jij meedoen? Pak dan snel een A4-papier, leg deze horizontaal/liggend voor je neer en laat je creativiteit er op los. Je mag maximaal 1 tekening inzenden. Lever jouw creatie voor vrijdag 1 december 2023 in bij het gemeentehuis op het Oranjeplein in Pijnacker. Vergeet niet op de achterkant van de tekening jouw naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en mailadres te zetten.

Je kan jouw tekening ook opsturen naar:
Gemeente Pijnacker-Nootdorp
Tav de burgemeester
Postbus 1
2640 AA Pijnacker