The Casaband ook live op Zuidpop 2018

Een band van alle markten thuis. The Casa band speelt  van alles, van Rock naar Reggea of Jazz tot Blues , alles wat verder lekker in het gehoor ligt en in het repertoire past. En het paste zeker op Zuidpop.  Lekker swingen later in de avond. Vele keeltjes en bezoekers al wat losser door de drankjes. Ze speelde van kwart voor tien tot elf uur. De sfeer wat top.

Leden van de band

Leden van de band Susanne de Haan, Jurgen en  Ida Bastiaansen, Eric Muller, Juval en Wim van de Sande.

De appel valt

The Casaband is ontstaan uit muzikale Casa-ouders van de Casa Bilingual Montessorischool te Pijnacker, als gelegenheidsformatie met gevarieerd repertoire.

The Casaband ook live op Zuidpop 2018

The Casaband ook live op Zuidpop 2018Een band van alle markten thuis. The Casa band speelt van alles, van Rock naar Reggea of Jazz tot Blues , alles wat verder lekker in het gehoor ligt en in het repertoire past. En het paste zeker op Zuidpop. Lekker swingen later in de avond. Vele keeltjes en bezoekers al wat losser door de drankjes. Ze speelde van kwart voor tien tot elf uur. De sfeer wat top.Leden van de band Leden van de band Susanne de Haan, Jurgen en Ida Bastiaansen, Eric Muller, Juval en Wim van de Sande.De appel valtThe Casaband is ontstaan uit muzikale Casa-ouders van de Casa Bilingual Montessorischool te Pijnacker, als gelegenheidsformatie met gevarieerd repertoire.

Geplaatst door Pijnacker-Nootdorp.tv – Feel Good Radio op Maandag 3 september 2018