Verspreid vreugde met de week van de lieve briefjes

Binnenkort is het zover! Van 13 tot en met 19 januari wordt er in heel Nederland een hartverwarmend initiatief gelanceerd: de Week van de Lieve Briefjes. Een nationale oproep om vriendelijke berichtjes te sturen naar iedereen die wel een oppepper kan gebruiken. De speciaal ontworpen ‘Lieve Briefjes’ (ansichtkaartjes) zijn gedurende deze week gratis verkrijgbaar in alle vestigingen van de Bibliotheek Oostland.

Hartverwarmende Initiatieven
Een eenvoudig briefje met een vriendelijke boodschap heeft de kracht om iedereen blij te maken, en we kunnen er simpelweg niet genoeg van verspreiden. Daarom doet de organisatie van de Week van de Lieve Briefjes een beroep op bezoekers van bibliotheken, leden van verenigingen, groepen en scholen om zoveel mogelijk Lieve Briefjes te verspreiden. Dit jaar sluit de Bibliotheek Oostland voor het eerst aan als afhaalpunt, waardoor nog meer mensen kunnen deelnemen aan deze liefdevolle actie.

Verbindende Doelstelling
Het hoofddoel is om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. Alle betrokken organisaties dragen belangeloos bij, en het aantal deelnemers groeit. Wat ooit begon in Groningen, heeft nu het hele land omarmd.

Doe Mee!
Schrijf en verstuur een van de Lieve Briefjes naar een verre buur, trouwe vriend of zelfs naar die onbekende die wel een opkikker verdient. En wie weet ontdek je zelfs een Lief Briefje tussen de boeken als je deze week de bibliotheek bezoekt. Laten we samen een golf van vriendelijkheid verspreiden tijdens de Week van de Lieve Briefjes!