[VIDEO ACTIEWEEK] – Doneer een sinterklaascadeau voor kinderen in Pijnacker-Nootdorp

Vandaag, maandag 20 november, zijn we gestart met de inzamelactie van cadeautjes voor kids waarvan ouders het niet zo breed hebben. Gun jij ieder kind ook een cadeautje van de Sint? Doneer dan een cadeau bij het gemeentehuis in Pijnacker of CulturA in Nootdorp.

Stichting Sintvoorieder1
In de grote steden krijgt een op de negen kinderen met Sinterklaas geen cadeau omdat zij opgroeien in (verborgen) armoede. Stichting Sintvoorieder1 verzorgt pakketten voor kinderen van 0 tot 18 jaar en zorgt dat deze bij de juiste kinderen terechtkomen met hulp van maatschappelijke partners, zoals de Voedselbanken en  (crisis)opvanghuizen.

Met de cadeaus die worden ingezameld maakt de stichting pakketten waarin naast een of meerdere cadeaus ook altijd iets lekkers en een gedicht zit. Om die reden hoeven de gedoneerde cadeaus, met een waarde van maximaal 25 euro, niet ingepakt te worden. Ook Sinterklaas snoepgoed is van harte welkom. Stichting Sintvoorieder1 wil er met deze werkwijze voor zorgen dat geen enkel kind zich anders voelt dan hun leeftijdgenootjes die in een draagkrachtiger gezin opgroeien.