[VIDEO] Een smakelijk succes bij nieuwe Toko Angsa

Sinds vrijdag 19 januari is Daniëlle Swuste eigenaar van de nieuwe Toko Angsa gelegen aan de Oostlaan 10 in Pijnacker. Bij het Indonesische restaurant kan je zowel afhalen als op locatie eten.

Nieuwe uitdaging
Het idee voor de Toko kwam door Daniëlle haar Indonesische familie en haar passie voor koken. Om dit samen te kunnen combineren is perfect volgens Daniëlle. Aangezien in Pijnacker nog geen Indonesische toko te vinden is, zijn deze dingen bij elkaar de reden geweest voor deze nieuwe uitdaging.

Tweede vestiging
De zaak heeft een warme uitstraling, is gezellig en is voor iedereen toegankelijk. Daniëlle hoopt vooral op een leuke toekomst voor de zaak. Daniëlle: “Het zou fijn zijn als er een constante lijn komt, dus dat het lekker druk blijft. Ook zou het natuurlijk geweldig zijn als er ooit een tweede vestiging zou kunnen komen”.

Groot succes
De Toko is enorm succesvol in de eerste week. Daniëlle geeft aan erg dankbaar te zijn hiervoor. “Het is belachelijk druk, ik ben iedereen echt super dankbaar dat ze gelijk zijn komen kijken bij de Toko”.