[VIDEO] Nieuwe programmering CulturA & Zo bekend

CulturA & Zo gaat weer een nieuw tijdperk tegemoet. Dit betekend dat er ook deze keer weer nieuwe shows en leuke voorstellingen voor de boeg staan.

24 februari – Leoni Jansen muziekvoorstelling
Leonie Jansen komt met een solo voorstelling! Heb je de tijd en zin om lekker naar muziek te komen luisteren, kom dan vooral hierheen. Leoni is net op tournee geweest waardoor het misschien wat onbekender is, maar dit maakt de kwaliteit van de voorstelling er zeker niet minder op.

8 maart – Luca Warmer met Oh My Jazz
Voor de echte Jazz liefhebbers komt Luca Warmer langs bij CulturA & Zo. Met zijn Jazz gerelateerde klanken probeert hij jou mee te trekken in een warme en gezellige sfeer.

11 mei – OCOBAR
OCOBAR is een Rotterdamse formatie/ band. De band doen heel veel verschillende soorten dingen. Dit keer hebben ze besloten een ode aan Eric Clapton te besteden. Kom naar CulturA & Zo om Eric Clapton in een nieuw jasje te beluisteren onder begeleiding van OCOBAR.

Gezellige nazit
Na de voorstellingen zijn alle gasten welkom in openingshal. Hier kan je lekker een drankje doen en/of gezellig napraten over de show die je zojuist hebt gezien.