[VIDEO] Tweede editie kerstmarkt in Pijnacker-Zuid

Pijnacker-Zuid maakt zich op voor een feestelijke kerstmarkt, georganiseerd door wijkvereniging Pijnacker-Zuid. Na het succes van vorig jaar, keert de kerstmarkt dit jaar terug voor de tweede editie.

Nog gezelliger
Dit keer pakken ze nog groter uit en beloven ze een nog gezelligere sfeer dan voorheen. Met meer kraampjes en spannende nieuwe activiteiten wordt de kerstmarkt in Pijnacker-Zuid dé plek om in feeststemming te komen. De organisatoren hebben geleerd van vorig jaar en streven ernaar om het dit jaar nóg leuker te maken.

Schaatsen op kerstmuziek
Een opvallende toevoeging dit jaar is de schaatsbaan, waar bezoekers hun kunsten op het ijs kunnen vertonen. Ook zal de kerstmarkt gevuld zijn met live muziek die de kerstsfeer versterkt met bekende kersthits. De markt biedt een gevarieerd aanbod met voedselkraampjes, kledingkraampjes en andere gezellige stands. Het doel is om er een dag van te maken die centraal staat voor plezier en gezelligheid voor jong en oud.

Mis deze tweede editie van de kerstmarkt in Pijnacker-Zuid niet en kom genieten van de feestelijke sfeer, leuke kraampjes en de winterse gezelligheid die deze markt te bieden heeft!