[VIDEO] Win een valentijnsverrassing bij CulturA & Zo

Valentijnsdag nadert snel en voor degenen die op zoek zijn naar een buitengewone manier om hun geliefde te verrassen, heeft CulturA & Zo de perfecte oplossing – en het mooiste is dat het helemaal gratis is! Op 14 februari 2024 om 14:14 uur biedt CulturA & Zo je de kans om een onvergetelijke middag te beleven. Waarom genoegen nemen met standaard cadeaus als je samen met je liefde de enige bezoekers kunt zijn in de theaterzaal?

Hoe kun je deelnemen?
Het is eenvoudig. Laat CulturA & Zo vóór 10 februari weten waarom jij zoveel van die ene speciale persoon houdt. Stuur je liefdevolle boodschap naar contact@culturaenzo.nl met als onderwerp “Valentijn Verrassing 14-2 14:14 uur”.

Wat staat je te wachten als je wint?
Kies je favoriete film, die speciaal voor jullie wordt gedraaid. Jullie zullen de enige bezoekers zijn in de theaterzaal, waardoor jullie volledig in de watten worden gelegd. Daarnaast neemt CulturA & Zo samen met jou een verrassingsboodschap op. Op het juiste moment draaien ze de boodschap af, waarna jij tevoorschijn komt om jullie droommiddag te beginnen.

Gelukkige winnaars
Durf jij deze liefdesbeleving aan te gaan? Grijp deze unieke kans om samen met je geliefde een Valentijnsdag te beleven die jullie voor altijd zullen herinneren. Stuur snel je boodschap naar contact@culturaenzo.nl en wie weet zijn jullie de gelukkige winnaars van deze Valentijnsverrassing!

Wacht niet te lang, want de inschrijvingen sluiten op 10 februari. CulturA & Zo kijkt ernaar uit om jullie liefdesverhaal te horen en een onvergetelijke dag voor jullie te creëren.