[VIDEO] Zuidpop 2023 zit er weer op

Zuidpop 2023 zit er weer op. Zaterdag 2 september konden jong en oud weer genieten van verschillende acts.

Zuidpop 2023

Tijdens deze vierde editie van Zuidpop waren er weer verschillende optredens. Voor kinderen was er bijvoorbeeld aan het begin van de middag een dansactiviteit.

Er traden ook weer verschillende bands en artiesten op. De uit Pijnacker afkomstige band Skip the Dishes trapte de dag af met verschillende covers, maar in een eigen swingende stijl. Hierna was het de beurt aan Ivyvox die met een dosis energie muziek van rock- en punk-invloeden naar het podium brachten. Poprockband Harvest Road speelde hierna een gevarieerde set aan liedjes. Als laatste band betrad rockband Join the Wolf Pack het podium. DJ Cassus sloot vervolgens de avond af met verschillende hitnummers die het publiek in beweging wisten te brengen.

Op naar lustrum
De vierde editie van Zuidpop is hiermee aan een einde gekomen. Volgend jaar is het daarmee een lustrum-editie van het festival. Het is afwachten wat de organisatie dan in petto heeft voor de bezoekers.

Aftermovie
Benieuwd wat je hebt gemist of wil je gewoon nog even nagenieten? Bekijk hieronder dan de aftermovie, geproduceerd door YourTakeMedia en Huijgen Production.