Wegwerkzaamheden in Nootdorp

Vanaf woensdag 25 oktober gaat de gemeente Pijnacker-Nootdorp werken aan een veiligere verkeerssituatie rond de Veenweg/Kerkweg in Nootdorp.

Proef
De komende veranderingen zijn een proef vooruitlopend op de mogelijke herinrichting van de verkeerssituatie in 2025. De proef wordt gehouden naar aanleiding van een onderzoek, en gesprekken met verschillende omwonenden.

Eerste dagen enkel verkeershinder
De werkzaamheden beginnen de 25e van oktober. Op de kerkweg wordt rond huisnummer 49 een bus vriendelijke drempel aangelegd om de snelheid te verminderen. Ook komt er een wegversmalling rond huisnummer 6. Deze werkzaamheden worden verwacht 3 dagen te duren. De weg zal tijdens deze fase niet worden afgesloten. Wel is er enig hinder voor verkeer.

Kruising gesloten
Van 30 oktober tot 3 november, wordt er gewerkt aan de kruising tussen de  Kortelandseweg en de Veenweg. De kruising gaat hierdoor ook dicht. Het verkeer uit de Kortelandseweg zal worden omgeleid over de Combinatieweg. Borden zullen een omleidingsroute aangeven. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door Van der Meer B.V.