Wethouder snijdt nieuwe theaterseizoen aan

Wethouder Hanneke van de Gevel heeft samen met directeur Petra Togni van CulturA & Zo het mes gezet in een taart met daarop de opdruk van het nieuwe programmaboekje voor theaterseizoen 2023-2024. Daarmee geeft de wethouder het startsein voor de nieuwe voorstellingen die op donderdag 1 juni om 12.00 uur in de verkoop gaan. De meeste huishoudens ontvangen het boekje ook, samen met Telstar/Eendracht, op de mat deze week. Wie het niet heeft kan het ophalen in CulturA & Zo of online kijken op www.culturaenzo.nl/agenda.

Wethouder Van de Gevel reageerde heel enthousiast op het programma tijdens een zonovergoten braderie: “Wat is er weer een prachtig aanbod voor jong en oud neergezet. Heel veelzijdig, met zowel dans, zang, muziek, cabaret en toneel. Voor iedereen is er een keuze, leuk ook dat onze samenwerkingspartners zoals SWOP als Bibliotheek Oostland weer meegedacht hebben.”

Propvol bekende artiesten
Het theaterprogramma kenmerkt zich weer door een grote diversiteit aan artiesten en voorstellingen. Zo komen Evi Hanssen, Karin Bloemen, Javier Guzman, Guido Weijers, Francis van Broekhuizen, Fabian Franciscus, Nico Dijkshoorn, Maarten van Rossem, Pieter Jouke, Bas Muijs, Sjaak Bral, Fay Lovsky, Nabil, Andries Tunru, Tangarine, Spinvis, Marjolijn van Kooten, Filemon Wesselink en Ernst Jansz naar Nootdorp.

Kinderhelden naar Nootdorp
De kinderen kunnen zich gaan verheugen op Monique Smit, Steven Kazan, De Kleine IJsbeer, Boer Boris, de Prinses op de erwt en vele anderen. In de loop van het jaar komen daar natuurlijk nog de voorstellingen van de lokale cultuurhelden zoals; LEV Jeugdtheater, Het Voetlicht, Het Speeltoneel, Plukkers op de Planken, ODES en vele anderen.

Keuzestress
Kortom, theater CulturA & Zo heeft weer een zeer compleet theaterprogramma in elkaar gezet. Wees er snel bij, de zaal met 174 stoelen is zo uitverkocht. De kaartverkoop start op donderdag 1 juni 2023, stipt om 12.00 uur. De theaterkaarten zijn verkrijgbaar via www.culturaenzo.nl/agenda. Of via de ticketzuil in CulturA & Zo zelf.