Wonen zonder energieverbruik

Geen energieverbruik. Dat klinkt iedere woningeigenaar als muziek in de oren. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Laat u zaterdag 11 mei informeren door de Woonwijzerwinkel. Ontdek wat nul op de meter wonen inhoudt en wat er voor nodig is om dit te bereiken.

Wat kunt u verwachten?
Vanaf 09.00 uur verwelkomt de Woonwijzerwinkel u met een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij een presentatie over nul op de meter woningen. Aansluitend kunt u een rondje lopen in de showroom van 2500m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Heeft u na de presentaties interesse in één van de genoemde maatregelen? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Inschrijven kan op www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

 WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieloket van gemeenten in de regio en geeft objectieve informatie over duurzaam wonen en energie besparen. De komende periode zijn de volgende themadagen gepland:

Zaterdag 15 juni – Uw dak is geld waard!
Zaterdag 14 september – Zonnepanelen
Zaterdag 12 oktober – Gasloos wonen

Energieadvies op maat
Als inwoner van Pijnacker-Nootdorp kunt u voor 30 euro een persoonlijk energieadvies aanvragen via de gemeente.  Zo krijgt u een beeld van het energieverbruik van uw woning en weet u wat u kunt doen om uw huis te verbeteren, wat dit kost en wat het u oplevert. Meer weten of aanvragen? Mail naar projectenergie@pijnacker-nootdorp.nl.