Kindcentrum Regenboog start schooljaar met koffie

Twee jaar geleden kwam directeur Patrick van Kindcentrum De Regenboog in Nootdorp een man tegen met de koffiestand van Caffé Lo-Vivo in Rijswijk. Hij vond dat zo leuk en nodigde hem uit om op school koffie te komen schenken aan de ouders.

Dit jaar opende Edwin van Caffé Lo-Vivo het schooljaar voor de ouders op de Regenboog onder het genot van een prachtig zonnetje. Omdat de school ook een dependance heeft, kwam het Haagse Kaldi Koffie ook met een mobiele wagen om er zeker van te zijn dat geen ouder werd overgeslagen. Op deze manier zijn niet alleen de kinderen blij, maar kunnen ook de ouders rustig en relaxed het nieuwe schooljaar in.

Directeur Patrick vertelt aan Pijnacker-Nootdorp.tv: “Het schooljaar is rustig begonnen. De kindjes ervaren het nieuwe schooljaar als leuk en hebben allemaal kennis gemaakt met hun lieve meesters en juffen. De berichten zijn dat ze het allemaal naar hun zin hebben.”

De Regenboog is eerder al officieel kindcentrum geworden. De officiële opening volgt later dit jaar met een ludieke actie. Hier wordt achter de schermen hard aan gewerkt.

Het kindcentrum is opgezet samen met Skippy Pepijn. “Wij zijn de 37e school in Nederland die kindcentrum geworden zijn. Hierdoor kunnen kinderen vanaf hun tweede levensjaar al in het schoolgebouw komen en gaan pas na groep acht weer weg. Op termijn starten we ook met een babygroep. Kinderen hebben hierdoor een mooie doorgaande lijn”, aldus schooldirecteur Patrick Kort-Spoelman.