Costa Tapas in Nootdorp gaat weer open

Morgen op 8 mei heropent Costa Tapas in Nootdorp. Om 12 uur slaan de terrasdeuren weer open en kunnen liefhebbers genieten van een overheerlijke lunch of vroeg diner.

Pijnacker-Nootdorp TV sprak met eigenaar Yasser Abbas. “We zijn blij de deuren weer te kunnen openen. Moederdag komt eraan, het weer wordt mooi dit weekend en gelukkig hebben we een terras. Alle reden dus om eindelijk weer gasten te ontvangen”, laat een enthousiaste eigenaar weten, die niet kan wachten om zijn passie als horecaman weer vorm te gaan geven.

Bestaand concept, nieuw restaurant

“In januari 2020 zijn we begonnen met Costa Tapas in Nootdorp. Helaas gooide corona roet in het eten, we zijn al die tijd slechts drie maanden, van juni tot oktober, open geweest. Eerder had ik met een compagnon Tapas Del Mondo, ook op de Markt in Nootdorp. Door omstandigheden zijn er uit elkaar gegaan en heb ik de zaak verkocht. Twee jaar ben ik er tussenuit geweest. Het begon weer te kriebelen, horeca blijft toch mijn passie. Ik ben toen naar een pand gaan zoeken en dat werd het plekje waar we nu zitten. Costa Tapas is hetzelfde concept als wat we eerder deden, alleen onder een andere naam.”

Goede verwachtingen

Mensen kunnen onbeperkt tapas bij ons eten en we hebben ook geen tijdbeperking. Er zijn genoeg zitplaatsen . Tussen 12 en 18 uur mogen we weer gasten ontvangen en we hebben mooie recensies op Facebook. Ik heb goede verwachtingen van deze zaak!”, laat Abbas weten.

Kijk voor alle acties en de menukaart op: http://www.costa-restaurant.nl