[VIDEO] Veiligheidsdag Pijnacker-Nootdorp druk bezocht

Nadat corona vorig jaar roet in het eten gooide, was het zaterdag lekker druk met veel bezoekers tijdens de Veiligheidsdag bij het politiebureau in Pijnacker-Nootdorp. Verschillende hulpdiensten waren aanwezig waaronder de ambulancedienst, defensie, justitie, de politie en een grote primeur.

Primeur
Op de veiligheidsdag stond een gigantische hoogwerker van het Korps Marine Brandweer uit Den Helder. Een unieke wagen in Nederland. Deze hoogwerker kan maar liefst 61 meter hoog. Omdat dit voertuig momenteel nog niet operationeel is kon hij vandaag aanwezig zijn. Maar dit zal waarschijnlijk de eerste en de laatste keer zijn dat deze op open dagen in Nederland verschijnt. Binnenkort wordt de hoogwerker echt in gebruik genomen.

Vragen stellen
Maar er was nog veel meer. Op het gebied van incidenten op de weg waren Rijkswaterstaat en Vreugdenhill Berging aanwezig. Ook kon je al je vragen stellen aan de wegenwacht van de ANWB. De organisatie is enorm blij met de opkomst.

Veiligheidsdag 2021 Veiligheidsdag 2021 Veiligheidsdag 2021 Veiligheidsdag 2021 Veiligheidsdag 2021 Veiligheidsdag 2021 Veiligheidsdag 2021
<
>