Supermarkten in De Parade breiden uit

De supermarkten Albert Heijn en Jumbo in winkelcentrum De Parade in Nootdorp krijgen in de komende maanden een flinke uitbreiding. Ook de Lidl wordt groter. Daarnaast vestigt De Action zich in het Nootdorpse winkelcentrum. Een en ander betekent een finke opwaardering van de Parade. Het winkelcentrum heeft het de laatste tijd niet zo gemakkelijk. Er is sprake van nogal wat leegstand, en daarnaast waren de winkels gedurende een groot aantal weken slecht bereikbaar vanwege de renovatie van de parkeergarage. Die parking is nu weer als nieuw.
Eind mei gaat Albert Heijn enkele weken dicht. De winkel wordt opnieuw ingericht en krijgt een groter assortiment. Ook de Jumbo gaat op de schop. De supermarkt krijgt er 500 vierkante meter winkelopperbvlak bij, doordat het ruimtem van Mo Kids en de Xenos erbij worden getrokken. Een ander deel van de Xenos wordt toegevoegd aan supermarkt Lidl.

Er komen ook andere winkels bij. De nieuwe winkel van Shoeby, modewinkel Loft en bloemenzaak Bloeiend zijn er al, en binnernkort volgen The Stone en Action.