Lekkere muziek op Zomerterras

Drie leuke bands spelen woensdag 10 augustus op het Zomerterras in winkelcentrum de Parade in Nootdorp. Het terras is open vanaf half vier ’s middags en sluit pas als het al donker is. Luisteren naar de muziek gaat prima met een lekker drankje en een hapje, want dat is volop verkrijgbaar. De baropbrengst is voor de Oranjevereniging belangrijk, omdat die bijdraagt aan de kosten van alle evenementen van deze week. In de middag spelen Rapaille en Ruji. Ze worden als volgt omschreven: “Pakkende liedjes, teksten met dubbele bodems, opzwepende melodieëen en schurende stemmen… Rapaille flikkert het op een charmante en goed doordachte manier op het podium.”
Vanaf vijf uur ’s middags speelt Margrit Nine, een familieband die is ontstaan in Nootdorp. Ze waren eerder te horen op Nootpop, het Kiningsdagfestival van de Trucker en andere feesten en partijen.

Om 19.30 uur begint het optreden van Knappe Mannen & Diva’s. Deze zevenmansformatie speelt een repertoire uit de tijden van soul, Motown en danceclassics. (De Knappe Mannen staan op de foto; voor de Diva’s moet je gewoon naar De Parade komen.)