DynamicTennis op RKDEO marathon

Vanwege het 85-jaar bestaan van RKDEO spelen verschillende sportverenigingen die een band met deze vereniging hebben gedurende 50 uur achtereen hun sport. Het belooft weer een enorm spektakel te worden met continue muziek en overal sporters.

Beginnende club
DynamicTennis is er trots op dat zij, als pas beginnende club, daar een bijdrage aan mogen leveren. DynamicTennis heeft nog niet genoeg leden om de zaal 50 uur achtereen te kunnen bemannen maar mogen een aantal uren de honneurs waarnemen van de badmintonclub.

De Marathon
De marathon vindt plaats in het laatste weekend van juni. Wij spelen ons spel op zaterdagmiddag 29 juni van 17.00 tot 20.00 uur en zondagmorgen 30 juni van 8.00 tot 11.00 uur. Voor mensen die DynamicTennis nog niet kennen: Het lijkt op gewoon tennis maar is met een zachte bal. Dat kost minder kracht en daardoor komen er eigenlijk geen blessures bij voor en zijn mannen en vrouwen aan elkaar gewaagt. Het is behoorlijk intensief omdat de partners bij een “dubbel” om de beurt moeten slaan waardoor je telkens het hele veld moet bestrijken.

Vaste speeltijden
Onze vaste speeltijden zijn iedere dinsdag van 14.00 tot 15.30 en iedere vrijdag van 10.15 tot 11.45 uur in de RKDEO-hal te Nootdorp. Als het je iets lijkt kom gewoon eens kijken en neem een paar gymschoenen mee. Er zijn altijd “leenrackets” aanwezig. Ook tijdens de marathon mag je best een partijtje meespelen.

Meer informatie over de sport kan je vinden op het internet; www.dynamictennis.nl.