Jeugdland in Pijnacker

Van 14 tot 18 augustus staat Pijnacker weer in het teken van Jeugdland. Het jaarlijkse event dat in de laatste week van de vakantie wordt gehouden en waar de kids van 5 tot 12 jaar uit Pijnacker naar uitkijken. Jeugdland Pijnacker wordt volledig gedragen door ruim 100 vrijwilligers en kost slechts 25 euro in de voorverkoop per kind voor een week plezier. Aan de kassa betaal je 35 euro. Dagkaarten kosten 7 euro.

Er zijn veel verschillende dingen te doen. Techniek, hout bewerken, timmeren, knutselen, sieraden maken, kaarten maken of stenen en T-shirts verven en nog veel meer. Ook is er een springkussen, een zwemban, je kan hutten bouwen, gips en klei, je kan het zo gek niet bedenken. Je kunt leren breien en haken er is dus keuze genoeg.

Vrijwilligers
Voor de vele activiteiten is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Heb je een paar uurtjes tijd vrij in de week van Jeugdland, laat dan van je horen en geef je op. Je zult zelf een heleboel plezier ervaren, maar veel belangrijker nog, het plezier van de kinderen is de reden waarom de vrijwilligers zich ieder jaar weer inzetten. Vorig jaar mocht de organisatie 1500 kinderen verwelkomen. Heb je ooit zoveel blije gezichten bij elkaar gezien?

Kijk eens op de site en zie de mogelijkheden: Jeugdland Pijnacker

Feel Good Radio heeft het in zijn agenda staan . Wij zouden zeggen, wie niet!