Ondernemersprijs 2018

Tot 22 oktober kunnen ondernemers en starters zich aanmelden voor de Ondernemersprijs en de Belofteprijs. Met deze prijzen geeft het gemeentebestuur een blijk van waardering voor alle lokale ondernemers die zorgen voor een gezonde economie in Pijnacker-Nootdorp.

De feestelijke uitreiking

Op 26 november vindt de feestelijke uitreiking plaats. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door het lokale bedrijfsleven. Zet die datum alvast in uw agenda. Alle lokale ondernemers zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Wethouder Ilona Jense

Wethouder Ilona Jense:    “We dagen onze lokale ondernemers uit mee te dingen naar de Ondernemersprijs 2018, en zeker ook de starters, zij zijn tenslotte de ‘belofte’ voor de toekomst.”    “De ondernemersprijs en de belofteprijs Pijnacker-Nootdorp draaien om de zoektocht  naar vernieuwende ondernemers die zich bezig houden met toekomstige ontwikkelingen en een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen”.

Bent u die ondernemer?

De Ondernemersprijs en de Belofteprijs 2018 staan geheel in het teken van de ondernemer van de toekomst. Hij of zij zorgt voor werkgelegenheid, innovatie en productiviteit en draagt daarmee bij aan de welvaart en welzijn in Pijnacker-Nootdorp.

Wat verwachten wij?

Bij de selectie van de aangemelde ondernemers en de starters let de jury in het bijzonder op:  Duurzaam ondernemen—  Sociale toegevoegde waarde— Creatief en innovatief ondernemerschap

Doet u mee?

U kunt uzelf of een collega-ondernemer aanmelden via ondernemersprijs@pijnacker-nootdorp.nl tot uiterlijk 22 oktober.

Meer informatie, zoals de voorwaarden voor deelname, leest u in de Themapagina.

Thema pagina druk Hier