[VIDEO] Tess uit Pijnacker vraagt hulp om dansdroom waar te maken

De 19-jarige Tess Adriani uit Pijnacker heeft één droom in het leven en dat is dansen, maar om dit te bereiken heeft ze hulp nodig.

Internationaal danstalent zoekt sponsoren
Tess is een groot danstalent. Dat bewijst ook de toelating tot de Rambert School in Londen. Dit is dé opleiding voor danstalent uit verschillende landen. Hier zijn reeds grote namen uit voortgekomen. De opleiding kost echter ruim 21.000 euro voor een schooljaar. Tess heeft zelf al flink wat geld bij elkaar verzameld, maar er is nog 13.000 euro nodig om haar droom uit te laten komen. Doneer jij ook voor onze Tess? Klik hier om haar te helpen.

Altijd al een droom geweest om te dansen
“Als 4-jarig meisje droomde ik al van een carrière als danseres. Deze droom heb ik tot heden nog steeds. Toen ik 15 was is mijn talent gezien door danscoaches. Zij besloten mij verder te helpen om mijn droom te laten verwezenlijken”. Sindsdien is Tess niet gestopt met vechten voor haar danscarrière en het lijkt erop dat ze nu dichterbij is dan ooit met haar toelating tot de Rambert School.

Moeilijk om geld te vragen
“Ik vind het moeilijk om op deze manier geld te vragen, maar tegelijkertijd geloof ik ook dat als je een droom hebt en daar heel hard voor werkt, je die droom kan behalen. Een financiële kwestie mag dan zeker nooit in de weg staan.”