wekelijks welzijnsspreekuur Swop

Op donderdag 2 augustus start de Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP) ook een wekelijks welzijnsspreekuur in Pijnacker. In de bibliotheekvestiging aan de Julianalaan kunnen Pijnackernaren dan elke week terecht met vragen over welzijn, wonen en zorg.

Laagdrempelig

De SWOP vindt het belangrijk dat er ‘in de wijk’ laagdrempelige mogelijkheden zijn om welzijnsvragen te stellen en om die reden startte zij in mei met een proef voor een wekelijkse spreekuur in Nootdorp. Vanwege dit succes wordt het spreekuur vanaf augustus uitgebreid naar Pijnacker.

Sociaal werker

Vanaf 2 augustus is sociaal werker Stephanie der Weduwe elke donderdag van 14.00-15.00 uur aanwezig in de bibliotheek Pijnacker. Het welzijnsspreekuur in Nootdorp is elke dinsdagochtend van 10.00-11.00 uur in de Albert Heijn-vestiging in winkelcentrum Parade. Rianne Hagelaars zit daar bij de koffieautomaat van de supermarkt.

Zonder afspraak

Een afspraak maken voor de spreekuren is niet nodig; men kan gewoon inlopen. Voor het bespreken van zeer persoonlijke zaken kan eventueel ter plaatse een aparte afspraak worden gemaakt.