Nootpop 2017; knallende afsluiter

De vierde editie van Nootdorps lokale muziekfestival Nootpop vindt plaats op zondag 10 september 2017. Doel: het knallend afsluiten van het door de Oranjevereniging georganiseerde Feestseizoen 2017. Nootpop 2017 wordt gehouden op de parkeerplaatsen achter het Raadhuis. Vanaf 12.00 uur kun je terecht op het terrein. De enige toegang zal de Dominee C. Spoorlaan zijn, ter hoogte van de kleine parkeerplaats. Om 12.30 uur barst het feest los.

De organisatie heeft haar best gedaan om zoveel mogelijk verschillende zangers, zangeressen en bands te vinden die de festivalbezoekers een leuke middag vol muziek, lekkernijen en drankjes kunnen bezorgen. Met de nadruk op lokaal talent. Met name de 17-jarige Nootdorpse singer-songwriter Eline Vieveen. Ze houdt van Ierse volksmuziek en componeert haar eigen songs, maar zal ook een aantal covers van bekende popballads uitvoeren. Andere namen in de lineup zijn de rockbands Nouked, winnaar van de Dutch Battle of the Coverbands 2013, en Gold Vicious uit Den Haag, en volkszanger Wesley Ponsen, bekend van Top-40 hits ‘Laat mij maar gaan’ en ‘Diep in mijn hart’. Natuurlijk ontbreekt ook de DJ niet. Opnieuw lokaal talent: Party Dj Marsie, wel bekend in Nootdorp en omstreken. En als afsluiter PlusSupportAct, de begeleidingsband van cabaretier Najib Amhali.

Zoals gezegd is Oranje Vereniging Nootdorp verantwoordelijk voor de organisatie, en dat vraagt flink wat menskracht, in het afgelopen jaar meer dan 180 vrijwilligers! De inwendige Nootdorper wordt  natuurlijk niet vergeten. Barman Wilco, vader van Eline, bedient met zijn team vakkundig de tap. En ook voor de lekkere trek kom je niets te kort. De kinderen mogen zich uitleven op het springkussen.