Peter van der Sman wordt wijkmanager voor Pijnacker

Peter van der Sman volgt per 1 september Kees Konings op als wijkmanager voor Pijnacker. Kees is per 1 juni met pensioen gegaan. Peter is momenteel wijkmanager in Delfgauw en Oude Leede. Hij krijgt straks dus een nieuwe kern onder zijn hoede. Voor Delfgauw en Oude Leede wordt een nieuwe wijkmanager benoemd. Leen Sinteur blijft wijkmanager in Nootdorp.

De wijkmanagers hebben een belangrijke taak in hun kerngebied. Zij zijn de verbindingspersoon tussen de bewoners en de gemeente. Ook heeft de wijkmanager contact met andere organisaties die in de wijken actief zijn, zoals de politie, het jeugd- en jongerenwerk en de woningcorporatie. Ze zijn dus de spin in het web als het gaat om de leefbaarheid in de wijken.

De wijkmanagers houden elke maand een spreekuur in hun kerngebied. Ook zijn ze bereikbaar per e-mail of telefoon. Hun contactgegevens zijn te vinden op deze webpagina.

(Foto: Wijkmanagers Leen Sinteur (boven) en Peter van der Sman (rechts). Kees Konings (links) is per 1 juni met pensioen.)