Theaterconcerten Harmonie Nootdorp

Na de gecombineerde concerten van de afgelopen jaren hadden zowel het Harmonieorkest als de Opleidingsorkesten behoefte aan meer speeltijd om hun repertoire te laten horen en daarom is besloten om dit jaar twee voorstellingen te geven.

Het najaarsconcert heet dit jaar niet voor niets Theaterconcert, want het Harmonieorkest onder leiding vanBram Soentjens laat spektakel horen. In de eerste plaatsspeelt Jesse van der Ham in Etoile des Profondeur een razend knappe solo op bastrombone.

Verder zijn er in het orkest nog twee leden, Jan Wind op fagot en Esther Bennis op altsaxofoon, die een solo partij voor hun rekening nemen. Tenslotte is er een echte uitsmijter met het stuk “76 Trombones”, waarvoor  een aantal trombonisten worden uitgenodigd.

Dirigent Jesse van de Ham van de Opleidingsorkesten legt nog de laatste hand aan het programma. Tijdens optredensbij Kringloop Nootdorp en de Ensemblemiddag op de Parade hebben we al een stukje van het programma mogen horen. De komende repetities probeert Jesse alle stukjes van de puzzel op de goede plaats te leggen.
Kaarten
Matinee: 15.00 uur     €5 en €2,50 (t/m 12 jaar)
Soiree: 20.00 uur        €10 en €5 (t/m 12 jaar)
Combinatiekaarten:    €12,50 en €5 (t/m 12 jaar).
Kaarten zijn te bestellen via:voorzitter@harmonienootdorp.nl