Uitreiking 1 e sleutels appartementen Groene Vizier, Keijzershof

Op maandag 4 november 2019 vonden de eerste sleuteluitreikingen plaats aan de nieuwe huurders van de appartementen van het Groene Vizier aan de Zilverreigerdreef in Keijzershof. De sleutels werden door medewerkers van Rondom Wonen uitgereikt in het gebouw van de SWOP.

30 appartementen
Net na de zomer vorig jaar is Rondom Wonen gestart met de bouw van de 30 appartementen tussen het fietspad van de Zuidweg en de multifunctionele accommodatie, het Nest. Begin augustus 2019 is met de woningen geadverteerd via Woonnet Haaglanden. Er waren 784 reacties, waarvan 172 uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Door lokaal maatwerk mochten wij 7 woningen bij voorrang (25%) toewijzen aan woningzoekenden uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De overige 23 woningen zijn op volgorde van inschrijfduur toegewezen. Uiteindelijk zijn er 13 woningzoekenden uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp die een woning hebben weten te bemachtigen.

Huurprijzen tussen € 537,95 en € 581,59 netto
De huurprijzen zijn afhankelijk van het type netto € 537,95 en € 581,59. Het gebouw bestaat uit drie woonlagen met 30 twee kamerwoningen met een oppervlak van circa 45 m2 . 10 woningen hebben een iets grotere slaapkamer van 10,5 m2 . De woningen zijn bestemd voor 1- en 2 persoons huishoudens en worden duurzaam verwarmd. Verder is het project gasloos gerealiseerd en is het dak voorzien van zonnepanelen. Parkeren vindt direct naast het gebouw plaats. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging gerealiseerd en er is een gemeenschappelijk dakterras aanwezig. Kortom, Rondom Wonen voegt weer een prachtig project aan haar bezit toe.