Vijftigste Nootdorpse vakantieweek van start

Vijftig jaar geleden werd de Nootdorpse vakantieweek voor de eerste keer gehouden en het succes lijkt ieder jaar groter te worden. Maandagochtend opende wethouder José van Egmond dit jubilerende evenement dat tot het komende weekend duurt.

Deze hele week staat dus in het tegen van feest en duurt tot 21 juli. Het thema van dit jaar is ’50 jaar oud viert de NVW met goud!’ Net als vorig jaar is er een continurooster van 09:30 tot 16:00 en blijven alle kinderen gezellig over. Vergeet dus niet je kind een lunchpakketje en extra drinken mee te geven.

Pijnacker-Nootdorp.tv sprak na de officiële opening kort met José van Egmond: “Het is een prachtig evenement voor alle kinderen, iedereen mag mee doen. Er zijn heel veel vrijwilligers. Volgens mij krijgen deze kinderen een prachtige week. Iets om trots op te zijn.”

Bekijk hier de sfeerfoto’s van vanochtend.

Vanwege het jubileumjaar wordt de dinsdag een bijzondere dag en gaan de kinderen van groep 1 tot 3 een extra dagje op stap met de bus naar een binnen speelparadijs. De kinderen uit de groepen 4 tot 8 mogen kiezen uit verschillende dingen. Zo kunnen de kids onder andere koekjes bakken, voetballen, zwemmen of kiezen voor een rondleiding bij ADO.

In 2016 maakte Feel Good Radio een sfeerverslag van de Nootdorpse vakantieweek. In deze video een impressie van hoe het er vorig jaar uitzag tijdens de 49e editie van dit prachtige Nootdorpse evenement.