Wereld Winkel nieuws

Uitnodiging FAIR FASHION DAYS
Van woensdag 13 september tot en met zaterdag 16 september bent u van harte welkom bij onze najaars-Fair Fashion Days. Dit keer vier dagen lang ! Van onze collega van SARI FAIR FASHION uit Amersfoort krijgen we weer heel veel kleding uit de nieuwe collectie, met veel nieuwe modellen, mooie en ook heerlijke warme kleding voor najaar en winter. Op deze dagen kunt u in Wereldwinkel Pijnacker tijdens de gebruikelijke openingstijden (woensdag en donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur) weer uw keus maken voor duurzame kleding en accessoires gemaakt met respect voor mens en milieu.
We vinden het erg leuk om twee keer per jaar u de gelegenheid te geven om op een verantwoorde wijze uw garderobe aan te vullen en uzelf weer eens te verwennen met iets nieuws.
U bent van harte welkom !

Uitnodiging Sponsor-Fietstocht
Direct aansluitend aan de Fair Fashion dagen wordt op zondag 17 september de jaarlijkse Rabo Sponsor-fietstocht gehouden. Vooral voor mensen die dit jaar de culinaire fietstocht van de werkgroep Fair Trade Gemeente gemist hebben, is dit een leuke gelegenheid om toch een mooie (helaas niet culinaire) fietstocht te maken door de omgeving. Wel is een bijzondere bijkomstigheid dat alle fietsers gesponsord worden door de Rabobank. Als u ervoor kiest om voor de Wereldwinkel mee te fietsen dan levert dat ons € 5,= op bij de route van 15 km, € 10,= bij de route van 30 km en € 20,= bij de route van 60 km. Ons startnummer is nr. 147. De start is bij De Viergang, Sportlaan, Pijnacker. Tussen 10.00 en 11.00 uur starten de mensen die 60 km fietsen, tussen 11.00 en 11.30 uur starten de mensen die 15 en 30 km fietsen.
We hopen dat veel mensen meedoen en dat het die dag mooi weer zal zijn.

De verbeelding
Het weekend van 22 tot 24 september staat in het teken van kunst en cultuur vanwege het jaarlijkse culturele weekend De Verbeelding. Op zaterdag en zondag is er van 11.00 tot 17.00 uur een kunst- en cultuurroute door Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw, met veel tentoonstellingen en optredens. Natuurlijk haakt de Wereldwinkel hierop in door de mooie kunst uit onze winkel extra opvallend te presenteren in de etalage en op de presenteertafels. Kijkt u gerust even binnen !
Meer informatie over de Verbeelding en het routeboek kunt u vinden op www.deverbeelding.nu.

De smaak van kleur

Vrijdag 6 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur bent u weer van harte welkom bij De Smaak van Kleur, het jaarlijkse, gezellige evenement op het gebied van wonen, bouwen, proeven en verwennen. Ook de Wereldwinkel doet hier weer aan mee.

Adres : Kerkweg 41a, Pijnacker. Parkeren kan in de parkeergarage van het centrum. Tot dan !

 

En natuurlijk …..tot ziens in de winkel !

Wereldwinkel Pijnacker, Ackershof 84, 2641 BL  Pijnacker  015 – 3699541