Workshop Zomersnoei

Waarom snoeien we nu fruitbomen? Hoe en waarom snoeien we? Deze en veel andere vragen worden beantwoord tijdens de ‘workshop Zomersnoei’. Deze leerzame workshop wordt in een Delftse hoogstamboomgaard georganiseerd door Natuurlijk Delfland.

Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland is een afdeling van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging, een werkgroep van de Zoogdiervereniging en Ravon.
Deze vereniging staat voor een natuurlijke leefomgeving waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Via deze activiteiten komen we tot een duurzame en robuuste natuur. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.
Elk jaar kent een groot thema. Dit jaar is is het thema Natuurinclusief.
Elke seizoen wordt gevraagd om naar één plantensoort of een dier uit te kijken.

Meedoen?

De workshop is op 4 juli van 14:00 tot 16:00. Voor gereedschap wordt gezorgd. De kosten hiervoor zijn € 8,-; voor leden van de Natuurlijk Delfland €5,- en voor vaste helpers is deze workshop gratis. Er kunnen 8 deelnemers meedoen, de organisatie houdt 1,5 meter afstand aan.

Kijk voor meer informatie op: http://www.knnv.nl/afdelingdelfland

Aanmelden kan via: afdelingdelfland@knnv.nl of bel: 063001742